Du behöver uppdatera din webbläsare för att sidan skall fungera optimalt

Alla Hjärtans dag Presenter

Alla Hjärtans dag PresenterVisa:
Sortera efter:


Tips på alla hjärtans dag presenter med namn & datum


Alla hjärtans dag är en dag som många ser fram emot, och det är en dag då man vill visa sin kärlek och omtanke till sin partner eller vän. En personlig present är alltid uppskattad och visar att man har lagt lite extra tanke bakom gåvan

Fördelen med våra alla hjärtans dag presenter är att de alltid är unika och personliga. Med gravyr på glas, trä och metall kan budskapet förevigas i kärleksgåvan. 

Ett tips är försöka skapa en present som symboliserar er kärlek, exempelvis via:

  • Tudelad gåva – med era namn på varsin sak

Flera av våra produkter säljs i två-pack och möjlighet finns att välja olika gravyr på de två produkterna. Exempelvis kan två vinglas beställas med ditt namn på ena och din partners namn på andra. En alla hjärtans dag present som visar att ni ”hör ihop”. 


  • Ett unikt datum som bara ni vet

Välj en produkt från vårt utbud och gravera in ett viktigt datum för er två. Det behöver inte vara förlovningsdag eller bröllopsdag utan kan vara en händelse som bara ni två vet. Ett minne som ni blir påminda av varje gång som presenten används. 


  • Ett smycke är alltid kärlek

Smycken har alltid varit förknippade med kärlek och relationer. Med barnens, partners eller kanske någon förälders namn blir smycket en minnesvärd gåva. 


  • Kärlekslås – Ett klassiskt kärleksbevis

Ett kärlekslås är ett hänglås med era namn, och eventuellt datum, i gravyr. Låset levereras i en fin presentask. Däremot är låset inte tänkt att användas för att låsa fast saker. Istället är tanken att det ska låsas på ett broräcke varpå nycklarna slängs i vattnet. En symbolisk handling för evig kärlek


Oavsett vad du väljer för present, kommer det att vara uppskattat så länge det kommer från hjärtat och visar att du har lagt lite extra omtanke i gåvan. Så låt kreativiteten flöda och välj en personlig present som kommer att göra Alla hjärtans dag extra speciell.