Vecka 28-32 har vi begränsat med personal och vår live chat kommer att vara avstängd. Vid frågor hänvisar vi till mail.

SMS och Express

Skrivet av medgravyr 2017-06-29 0 Kommentar(er) Nyheter,

Glömt bort att köpa present?

 

Attans, missat att köpa den där presenten till kalset, till mors dag eller annat tillfälle? Det händer alla någon gång.

Du kan vara lugn! 

Sedan en tid tillbaka erbjuder vi expressleverans. Välj expressleverans i samband med att du checkar ut och vi lägger alla andra ordrar åt sidan och gör din order först. Vi garanterar att vi skickar din order senast dagen efter du lagt ordern. (Nästa vardag alltså, på helgerna är vi också lediga). Det enda som krävs är att vi har varan på lager. 

 

Expressleverans är lite dyrare än vanlig leverans. Men respons vi fått hittills från de kunder som varit ute i sista sekunden är att de älskar alternativet att kunna få sin order betjänad direkt. Vi levererar presenter med expressleverans!

 

SMS vid ordertillfället och när din order är färdig

 

Ibland händer det att vår epost hamnar bland din skräppost. Och ibland är det även så att man inte läser sin mail varje dag, hela tiden. Därför har vi skaffat en SMS tjänst där du får en SMS bekräftelse direkt efter du lagt din beställning. Sedan får du en till bekräftelse när vi gjort klart ordern och registrerat paketet hos DHL.  Det är viktigt för oss att veta att du som kund känner dig trygg med oss som leverantör. Och vi tycker att det är extra viktigt till de som valt expressleverans att få veta att paketet är skickat från oss. 

När du fått ditt SMS är det bra om du även kollar din mail. Har mailet mot förmodan hamnat i skäpposten är det bra om du sätter info(at)medgravyr.se som en säker avsändare. Så att mailen i fortsättningen hamnar i din vanliga inkorg.

Vi skickar alltid med ett sändningsnummer på ditt paket i samband med att vi mailar att din order är färdig. Så att du kan följa paketet med DHL:s spårningstjänst på deras sida.

 

Vi tycker att det är bra. Både med expressleverans och med order status SMS. 

 

Hoppas att du också tycker det.

 

 

Taggar: Expressleverans