Studenten 2018

Skrivet av medgravyr 2018-04-20 0 Kommentar(er) Vi tipsar,

Köpa studentpresent

 

Oj vad tiden går fort. Våren är redan här och snart även dags för Studenten. Vad ger man bort i present till den som tar studenten?

 

En fickplunta med personlig gravyr är en klassisk studentpresent som kanske inte kommer att användas speciellt mycket men som ändå sparas och blir ett minne för livet. Känslan den dagen då det är dags för studenten är svår att beskriva. Äntligen är grundskolan och gymnasiet färdigt. Ska jag studera vidare eller kanske ta ett sabbatsår. Jobba? Långresa till Asien? 

 

Hos medgravyr.se hittar du många olika tips på presenter till den som tar studenten. Köp en present med unik gravyr. Som blir ett minne för livet. När man får en personlig present så kommer man ihåg den man fått den av länge. Man känner sig unik och uppskattad och du som ger bort presenten kommer att bli extra glad och tycka att det var värt den lilla extra tiden du la ner på att hitta en riktigt personlig present.

 

Ett tips är att vara ute i god tid. Du vet ju redan nu att hen ska ta Studenten. Vänta inte. Köp din personliga present redan idag.

 

 

 

Och du - köp en studentmedalj att hänga runt halsen också. En billig och uppskattad present.

Kommentera