Välkommen till medgravyr.se din presentsida på nätet

Champagneskålar

Champagneskålar


Våra champagneskålar, med tillhörande champagnesablar med gravyr, används för att kyla champagne. En dryck som bör serveras väl kyld för att inte tappa sin fräschör och smak. 

Läs mer om utbudet och märken under produkterna. Det finns inga produkter att visa i denna kategori.Champagneskålar med gravyr


I dagsläget erbjuder vi på MedGravyr.se inga champagneskålar med gravyr men väljer du vår produkt ”Champagneskål + Champagnesabel från Orrefors Jernverk” kan du få personlig gravyr på sabeln. 


Sabeln är 43 cm lång, graveras med laser och ger en svart/mörkgrå text om maximalt 35 tecken. Du kan välja mellan 4 olika typsnitt för att göra texten så personlig som möjligt – Avenir LT 55 Roman, Bookman Old Style, Lucida Handwriting eller Calibri. 


Sabeln levereras i en fin trälåda och tillsammans med den tillhörande champagneskålen blir det en fin och personlig present som passar som en födelsedagspresent likaväl som en bröllopspresent.  


Våra modeller 

Champagne ska helst serveras vid en temperatur av ca 6–10 grader. Detta både för smakens skull och för att drycken inte ska skumma för mycket när du häller upp den på glas. 


En champagneskål fylld med bara is, alternativt is och vatten, är ett utmärkt och dessutom pampigt sätt att kyla champagne på. Även när skålarna inte används för ändamålet att kyla drycken fungerar de som fina inredningsdetaljer i all sin prakt. 


Champagneskål på fot från Orrefors 

En champagneskål på fot ger en extra lyxig känsla och passar att ställa fram vid alla tillfällen. Champagneskålen på fot från Orrefors Jernverk har en antik touch, med dekorativa handtag på sidorna och texten ”CHAMPAGNE” på framsidan. En riktigt fin present eller något att unna sig själv. 


Klassisk champagneskål 

En mer diskret men vacker champagneskål med oval form från Orrefors Jernverk. Runt skålens övre och nedre kant syns ett fint mönster och på framsidan finns texten ”Champagne” i snirklig stil. Denna champagneskål rymmer 4–5 flaskor och passar på trädgårdsfesten likaväl som på nyårsafton. 


Klassisk champagneskål och sabel med gravyr

Orrefors klassiska champagneskål levereras med tillhörande champagnesabel – även den från Orrefors. Sabeln kan fås med gravyr i form av text om max 35 tecken. Här finns 4 olika typsnitt att välja bland. 


Att öppna en champagneflaska med sabel är ett trick som imponerar på alla och detta set är en perfekt bröllops,- eller födelsedagspresent.