Välkommen till medgravyr.se din presentsida på nätet

Doppresenter med gravyr / brodyr

Doppresenter med gravyr / brodyr


Visa:
Sortera efter:


Doppresent med namn & datum

Doppresenter med barnets namn är en unik och personlig gåva. Genom att gravera datum och namn blir det en minnesgåva att spara hela livet. 

Beroende på produktens storlek kan olika mycket textmängd graveras eller broderas. 


Välja doppresent

  • Personligt

Till skillnad mot födelsedagspresenter och julklappar är doppresenter mer personliga. Det är därför som många väljer presenter där barnets namn kan graveras. Den personliga känslan kan även skapas utifrån vald produktkategori. Om du som ska ge gåvan är intresserad av friluftsliv kanske en termos med barnets namn i gravyr kan ges bort – som ett tecken på framtida utflykter tillsammans. 

  • För framtiden

Ett dop, eller namnceremoni, hålls tidigt i livet och presenterna är ofta (men inte alltid) något som förväntas användas ett par år senare. Det kan vara allt från böcker och leksaker till smyckeskrin och ljusstakar. En gåva för livet!

  • Som minne

Oavsett om en nallebjörn eller silverbestick ges som doppresent bör tanken vara att presenten ska kunna sparas till framtiden. Detta som ett minne över en speciell händelse i livet. Det är även därför som datum, namn eller annat graveras eller broderas på presenten. Många föräldrar lägger undan doppresenterna så att barnet har dem kvar senare i livet. 


På Medgravyr.se hittar du personliga doppresenter med gravyr eller brodyr. Passande gåvor till dop, namngivningsceremoni eller babyshower. Produkterna kan även köpas som gåva till familjer som precis fått tillökning. Gravering kan exempelvis ske med namn, datum, ort och annan information kring livets stora dag.