Du behöver uppdatera din webbläsare för att sidan skall fungera optimalt

Fars dag-presenter

Fars dag-presenter


Visa:
Sortera efter:

Fars dag-presenter med personlig gravyr


”Världens bästa pappa” eller ”Jag älskar dig!”? Vad vill du säga till pappa på farsdag?

Med gravyr eller brodyr skapar vi personliga, kärleksfulla och uppskattade farsdags presenter. Svårt att bestämma dig? Under produkterna ger vi ett par tips på vägenTips i val av farsdagspresent – med gravyr eller brodyr

Farsdag är ett perfekt tillfälle att visa uppskattning och kärlek till pappa, farfar, morfar och andra som agerat fadersgestalt genom livet. Ge en kärleksförklaring graverat på något som består år efter år. En kärleksförklaring som personen kan se om och om igen. Hoppa över trisslotterna i år och ge något som i text visar din uppskattning. 

Som kärleksförklaring

En idé är att välja en produkt, och text, som verkligen förmedlar kärleken till din pappa, morfar eller farfar. Utgå från hans intressen och köp något som passar utifrån det. Kanske ett grillförkläde, ett whiskyglas eller en morgonrock med text på. 

Med en personlig text blir det en gåva som påminner mottagaren om din uppskattning varje gång som produkten används. 

Som gemensam tid 

Ge något som alltid uppskattas – tid tillsammans. Välj en produkt som representerar något ni kommer att göra tillsammans framöver. Det kan vara en skärbräda inför gemensam matlagning eller kanske en mattermos inför sommarens fjällvandring. På så vis blir det mer än bara en klassisk fars dags present. 

Ytterligare farsdags presenter

De produkter som presenteras ovan är bara ett ”axplock” från vårt utbud. Produkter som vi säljer mer någon vecka inför farsdag. Hittar du inget som passar? Se exempelvis följande produktkategorier för ytterligare tips på vägen: