Välkommen till medgravyr.se din presentsida på nätet

Glasunderlägg

Glasunderlägg

Ge bort en rolig uppsättning glasunderlägg med personlig gravyr.

Skydda ditt bord med snygga glasunderlägg med namn eller egen text graverad på underlägget. Välj mellan flera olika motiv och modeller och fyll i din egen text eller namn och skapa en unik present. Perfekt att ge bort som inflyttningspresent, fars dag present eller köp hem dem till dig själv.

Visa:
Sortera efter:


Glasunderlägg med gravyr 

Glasunderlägg med gravyr är både praktiskt och snyggt – det skyddar bordet från spill samtidigt som det är en stilfull detalj både med och utan glas. Vi på medgravyr.se erbjuder glasunderlägg i olika material, samt med många olika typer av gravyr. 


Trä eller sten? 

Vi erbjuder glasunderlägg med gravyr i olika material. Vad väljer du – trä eller sten? 


Trä – Våra glasunderlägg i trä är gjorda av akaciaträ, som har en mörk, rödbrun färg. De är runda och har en förhöjd ytterkant som håller glaset på plats. Underläggens mått är 10 x 10 cm, säljs som 6-pack och levereras tillsammans med ett praktiskt förvaringsställ. 


Sten – Våra glasunderlägg i sten är gjorda av skiffer och har en mörkgrå, nästan svart färg. Underläggen är kvadratiska och har måtten 10 x 10 cm. Dessa säljs styckvis men vid köp av 4, 8, 16 eller fler ges ett rabatterat pris. 


Glasunderlägg med personlig gravyr 

Våra underlägg kan fås med flera olika typer av personlig gravyr – till exempel med 1–2 rader personlig text i all sin enkelhet, eller med snygga motiv tillsammans med personligt graverad text. 


Gravyr på glasunderlägg i trä 

För våra underlägg i trä finns 5 olika utföranden att välja bland. Gravyren på trät görs med laser och får en mörk, träfärgad ton och ger underläggen ett rustikt utseende.
Gravyr på glasunderlägg i sten 

För våra glasunderlägg i sten finns 7 olika utföranden att välja bland när det kommer till motiv och text. Gravyren på glasunderläggen i sten görs med laser och får en vitgrå ton med frostig look.