Välkommen till medgravyr.se din presentsida på nätet

Snapsglas

Snapsglas

Snapsglas i låda med personlig gravyr 


Köp dina snapsglas från MedGravyr.se! Vi erbjuder stilrena snapsglas, som levereras i låda med personlig gravyr.

Visa:
Sortera efter:


Snapsglas från MedGravyr.se 

MedGravyr.se erbjuder snygga och stilrena snapsglas – till julsnapsen, midsommarnubben eller till en ”tuting” till påsk. Snaps dricks bäst ur avsmalnande och konformade glas och blir dessutom en snygg detalj i dukningen – och i vitrinskåpet. 


I vårt sortiment finns bland annat snapsglas från Sagaform – som är just konformade men dessutom vändbara. Med det kan gästerna själva bestämma vilken mängd som önskas i glaset, 2 cl eller 4 cl, beroende på vilken del som används som fot respektive glas. 


Praktisk trälåda med gravyr 

Snapsglasen från Sagaform säljs som 6-pack och levereras i en fin trälåda av ek. Lådans ena långsida graveras och det finns flera olika gravyrstilar att välja bland. Hur mycket text samt vilken stil gravyren görs i finns angivet under varje enskild produkt. Det går till exempel att välja mellan endast text alternativt text tillsammans med graverade motiv av olika slag. 


Gravyren görs med laser och ger ett bränt / mörkbrunt resultat, vilket ger en lite rustik look. Eftersom trä är ett levande material kan resultatet skilja sig från gång till gång men ungefärligt slutresultat syns på bilderna som finns att hitta i produktbeskrivningarna. 


Ett set med snygga snapsglas är en fin gåva – kanske som gå-bort-present vid någon av de ovan nämnda högtiderna.