Välkommen till medgravyr.se din presentsida på nätet

Barn


Presenter till barn – med namn eller annan text


På Medgravyr.se hittar du ett stort utbud av personliga presenter som passar till barn. Namn, eller annan text, graveras eller broderas och ingår i priset. 

Klicka på kategorierna här nedan för att se våra personliga barnpresenter


Visa:
Sortera efter:


Presenter med gravyr eller brodyr


En present med barnets namn graverat eller broderat är unik, uppskattad och minnesvärd. Passande gåva oavsett om det här en stor händelse i livet som ska uppmärksammas eller en enklare namnsdag. 

  • Gravyr eller brodyr ingår i priset
  • Korta leveranstider
  • Goda kundomdömen 

Tips på presenter med namn utifrån högtidsdag


  • Babyshower

Vid en babyshower är det vanligt att ge presenter som är knutna till det kommande föräldraskapet. Vi har samlat några av de passande produkterna här.


  • Dop

Vid dop eller namngivningsceremonier är det vanligt att ge bort presenter med namn, datum, ort och ibland även vikt och längd på barnet. Vi har allt från mjuka nallebjörnar och snuttefiltar till klassiska doppresenter i mässing och glas. Se utbudet av doppresenter här


  • Födelsedag litet barn

De allra minsta barnen uppskattar allt från gosedjur till träleksaker. Även om de inte kan läsa namnet på presenten är det ändå extra personligt och uppskattat – om inte annat av föräldrarna. 

Se utbud av leksaker mer eget namn här. 


  • Födelsedag 5 år och uppåt

Till de lite äldre barnen är det uppskattat att ge presenter utifrån barnens intressen. Har barnet precis fått ett eget rum kan inredning till barnrummet passa. Uppskattas idrott kan vattenflaska, ryggsäck eller keps med namn vara en bra present. 

  • Examen

Examen från grundskolan, kvällskursen eller annan utbildning är alltid värd att fira. Barnen har nu kommit upp i åldern och kan till och med börja planera nästa viktiga steg i livet. Se utbud av examenspresenter


Frågor och Svar


Hur mycket text ryms på presenterna?

Hur mycket text som går att gravera eller brodera varierar kraftigt mellan de olika produkterna. Vid varje produkt finns bilder som visar var texten kan placeras, vilka olika stilar som går att välja på och antalet tecken som får plats. De produkter som har plats för mest text är doppresenterna. 


Kan presenten skickas hem direkt till mottagaren?

Ja, kom ihåg att byta leveransadress i kassan (Klarna Checkout). Kom även ihåg att ange din egen mailadress så att orderbekräftelsen skickas till dig. 


Har ni träleksaker för småbarn?

Ja se utbudet av träleksaker här.