Välkommen till medgravyr.se din presentsida på nätet

Bröllopspresenter

Bröllopspresenter


Bröllopspresenter med gravyr 


En bröllopspresent med gravyr är en personlig och unik gåva till bröllopsparet. Välj exempelvis gravering med bröllopsparets namn och/eller datum och ort för att det ska bli ett fint minne av den stora dagen. Det blir garanterat en bröllopspresent som sticker ut i mängden.Visa:
Sortera efter:


Beställa bröllopspresenter med namn

Vid köp från Medgravyr.se ingår alltid gravyr eller brodyr i priset. Så här hittar du rätt bröllopspresent och väljer passande gravyr. 


1. Välj presentkategori

 Ovan presenteras utvalda produkter som ofta ges bort i bröllopspresent. Detta exempelvis graverade vinglas, glasunderlägg och ljusstakar. Det är några av de mer populära produkterna hos oss där kunderna valt ett bröllopstema på den valda gravyren. 

Hittar du inte något passande har vi hundratals ytterligare produkter som hittas via menyn högst upp på sidan. Börja med att välja produktkategori för att sedan välja vilken gravyr som önskas. 


2. Välj mall för gravyr

De allra flesta av våra produkter kan köpas med flertal olika färdiga mallar där sedan namn, datum eller annan text läggs till. Se exempel på ölglasen nedan. Det är dessa mallar som skapar ”känslan” på den unika produkt som skapas.  3. Välj gravyr

Vid varje produktbeskrivning nämns hur många graveringsytor som finns samt hur många tecken som ryms per yta. På en bröllopspresent kan det självklart vara passande att gravera bröllopsparets namn men gärna även orten där de gifte sig eller annat som kan kopplas till bröllopsdagen.