Du behöver uppdatera din webbläsare för att sidan skall fungera optimalt

Campingmugg

Campingmugg

Beställ campingmuggar i rostfritt stål med färdig design och egen text. Hållbara muggar med dubbelväggar som därmed håller innehållet varmt/kallt länge.

Visa:
Sortera efter:


Campingmugg med namn

Våra campingmuggar är tillverkade av rostfritt stål vilket gör dem mycket slitstarka och enkla att hålla rena. Ett smidigt och hållbart alternativ till exempelvis husvagnen eller tältet. Beställ en varsin mugg, med eget namn, till varje familjemedlem och det blir även enklare att hålla isär muggarna under dagen. 

Samtliga modeller har isolerade dubbelväggar som gör att vätskan hålls varm, eller kall, längre tid. Muggarna har måtten 11,7 cm x 6,7 cm och rymmer 350 ml. Gravyr ingår alltid i priset. 

Välj mugg utifrån…

Samtliga muggar har de egenskaper som nämns ovan. Det enda som därmed skiljer dem åt är design, möjlighet till egen gravyr samt färg. Se nedan. 

Färdig design – med egen text

Välj campingmugg utifrån vilket grunddesign som önskas. Det är denna design som skapar tema på produkten. Exempelvis finns:

  • Fiske tema – med två rader text och ett fiskmotiv.
  • Världens bästa – klassisk gravyr till världens bästa mamma, kusin eller vän
  • Outdoor – med natur, träd och berg (se nedan)

Vid varje produkt finns produktbilder som visar exempel på gravyr samt mall som visar var de olika texterna kommer att graveras utifrån den mall som väljs. 

 

Med de färdiga mallarna skapas ett proffsigt utseende och genom att komplettera med namn blir presenten även helt personligt anpassad. Vanligtvis väljs att ägarens namn graveras men självklart är kan även annan text väljas. 

Blå eller grå

Välj mellan en grå och blå campingmugg. Oavsett färg erbjuds samma gravyr som tydligt kommer att graveras på ena sidan. 

Komplettera med:

Förväntas muggarna användas på vandring, tältning eller på en bekväm camping? Oavsett användningsområde har vi produkter som kan komplettera dem. 

Multiverktyg med yxa – Smidigt multiverktyg att ha med till skogs. Med allt från yxa till kraftig kniv. 

Termos med gravyr  - Håll kaffe och te varmt i upp till 6 timmar. 

Personlig skylt - Dörrskylt i skiffer och vit text. Snyggt, personligt och välkomnande.