Du behöver uppdatera din webbläsare för att sidan skall fungera optimalt

Champagneglas

Champagneglas

För dig som skall fira något och vill göra det med stil!


Vackra champagneglas med gravyr, du bestämmer själv vad som skall graveras på glasen.
Med ett par vackra champagneglas gör du var dag till en fest! Champagneglas är en unik present till en årsdag, examen eller födelsedag.
Champagneglas med gravyr finns också i 2-pack vilket gör detta till den perfekta gåvan för ett bröllop!


Visa:
Sortera efter:

Det skall kännas exklusivt och fint att dricka champagne eller mousserande vin.


Ett par personligt graverade champagneglas höjer stämningen ytterligare och man minns det där speciella tillfället när man fick glasen. Kanske fick du glaset i present på den största dagen i ditt liv, dagen då du gifte dig. Eller du kanske fick champagneglaset i present när du tog studenten och varje gång du tar fram glaset minns du den där stora dagen i ditt liv när du äntligen tog klivet ut i vuxenvärlden.


Champagneglas med personlig gravyr är en uppskattad present som mottagaren kommer att minnas för en lång tid framåt. Välj mellan flera olika mallar och modeller av glas. Skriv in din egen unika gravyrtext för att anpassa mallen så att glasen blir helt unika.


Ett fint minne för livet.


Champagneglas med namn är en fin present att ge bort.


Hos medgravyr.se kan du köpa champagneglas med egen text. När du köper champagneglas till bröllop så är det två glas. Ett till honom och ett till henne.


Vi graverar glasen med den unika och personliga text som du enkelt skriver in i samband med att du beställer glasen i webbshoppen.


Att köpa champagneglas med gravyr hos medgravyr.se är enkelt.

De graverade glasen kommer alltid att betyda något alldeles extra varje gång de används.

Oavsett om du köpt dem i gåva till dig själv eller som present till någon annan.  


Ett tips till dig som skall arrangera bröllop är att använda champagneglas till bordsplaceringen. Glasen graveras med gästens namn och det blir en exklusiv känsla och ett fint minne av bröllopet, som gästen kan ta med sig hem.


Duka med champagneglas till välkomstdrinken efter kyrkan. En modell till gästerna och en annan lite finare modell, Orrefors carat till er själva.