Du behöver uppdatera din webbläsare för att sidan skall fungera optimalt

Fickkniv och Multiverktyg

Fickkniv och Multiverktyg


Fällkniv & Multiverktyg med namn

Beställ fällknivar och multiverktyg med eget namn, eller annan valfri text. På en del av knivarna kan gravyr ske på bägge sidorna, på andra enbart på ena sidan.Visa:
Sortera efter:


Fällknivar & Multiverktyg med eget namn

Som en unik present till vännen som älskar friluftsliv – eller till en vän som alltid tappar bort sina verktyg? Med eget namn graverat på fällkniven är det i alla fall tydligt vem som äger den. 


Vad skiljer mellan produkterna?

De fällknivar och multiverktyg som erbjuds via Medgravyr.se kommer från kända kvalitetsmärken så som Orrefors Hunting och Victoriknox. Välj produkt utifrån:

  • Många verktyg – eller ännu fler

Finns behov av ett speciellt verktyg så som korkskruv, sax eller yxa? På bilderna visar vi vilka verktyg som ingår i varje modell. De modeller där alla verktyg kan fällas in är enklast att ta med i fickan – men det är extremt praktiskt med ett multiverktyg som till och med har hammare och yxa…  • Textmöjlighet

En del produkter har enbart plats för en rad text på ena sidan av kniven. Det vanligaste är då att skriva personens namn – men självklart fungerar det lika bra med ”Bästa Pappa” eller liknande. På andra modeller går det att skriva flera rader och även på bägge sidorna.  Du ser hur mycket text som ryms genom att gå in på varje enskild produkt. Kom ihåg att ju färre bokstäver som väljs desto större text kommer att kunna graveras.