Du behöver uppdatera din webbläsare för att sidan skall fungera optimalt

Förkläde

Förkläde

Köksförkläden med brodyr från Medgravyr.se


Beställ köksförkläden med personlig brodyr och köksinspirerande motiv från Medgravyr.se. Vi har köksförkläden i olika material och stilar och något som passar för dom flesta – amatörkockar som proffs!Visa:
Sortera efter:


Beställ köksförkläden med brodyr

Vi erbjuder köksförkläden i flera olika modeller och med olika motiv som broderas tillsammans med en personlig text. Brodyren görs i olika färger och typsnitt beroende på vilket förkläde som väljs men all information finns att hitta under respektive produkt. 

Den personliga texten som broderas är begränsad till ett visst antal tecken, även det beroende på val av modell, och lämpar sig därför bra för namn, smeknamn eller liknande. 

Material

Våra köksförkläden har snarlik modell men finns att hitta i olika material: 

Jeanstyg – Flera av våra köksförkläden är gjorda i ett slitstarkt jeanstyg som kan handtvättas vid behov. Modellerna i jeanstyg har reglerbara band runt nacken samt en ficka på magen av svart PU-läder. Förklädena knyts runt midjan med generöst tilltagna band. 

Skinn – Vi erbjuder även köksförkläden gjorda av äkta skinn, vilket ger en rustik och stilren look. Skinn kan dessutom enkelt torkas av efter användning och blir bara snyggare och snyggare ju mer det slits. Våra skinnförkläden finns i olika färger och har snygga metalldetaljer, samt en ficka på magen. 

Alla våra köksförkläden är i storleken OneSize och passar för vuxna.