Du behöver uppdatera din webbläsare för att sidan skall fungera optimalt

Gosedjur

Gosedjur


Gosedjur / mjukisdjur med namn. 

Beställ ett mysigt gosedjur med namn, datum, ort eller annan text på magen. Välj mellan brodyr i två rader eller ”Dopinformation” så som datum, vikt, namn och längd.  Visa:
Sortera efter:


Våra gosedjur med namn i brodyr

Vi erbjuder ett brett utbud av gosedjur där namn, datum eller annan information broderas mitt på magen. En vanlig och uppskattad present till familjen som nyss fått tillökning, som doppresent eller som en ”Krya på dig” present. 

Två alternativ av brodyr

Våra gosedjur kan beställas med två olika brodyralternativ – Doppresent eller Allmän. 

Doppresent

Ett av de vanligaste tillfällena att ge bort ett gosedjur med namn är till nyblivna föräldrar eller vid dop. Gåvan blir därmed inte bara ett ”grattis på den stora dagen” utan även ett minne att spara. Detta genom att namn, datum, vikt och annan information kan broderas på gosedjurets mage. 

Nedan visas exempel på hur modellen ”Doppresent” kan broderas så att nallen verkligen blir ett unikt minne – för en unik dag. 
Allmän 

Det andra alternativet är att välja en nalle med text i två rader. Det vanligaste är att välja mottagarens namn på första raden. Denna text är kursiverad. Detta medan andra raden kan bestå av text som exempelvis:

  • Krya på dig
  • Du är bäst
  • Välkommen hem
  • Älskar dig!

 


Vanliga frågor

Jag gillar Krya-på-dig björnen men vill ha fler rader brodyr, går det?

Samtliga gosedjur erbjuds med två olika brodyralternativ. Det en alternativet är två textrader vilket passar bra till ”Du är bäst” eller ”Krya på dig”. Det andra alternativet är det vi kallar för Doppresent. På den går det att välja brodyr på sex platser. 

Vilka olika djur erbjuder ni?

För tillfället erbjuder vi hund, elefant, björn, monster, unicorn och tiger. Utbudet kan däremot ändras över tid beroende på vilka produkter som våra kunder efterfrågar. 

Hur stora är dessa gosedjur?

De flesta är ca 33 cm höga. Se detaljerad information vid varje produktbeskrivning. 


Alla Cubbies gosedjur är CE godkända och godkända enligt standard EN 71-1, EN 71-2, EN 71-3.

Brodyrtråden som vi använder är Oeko-tex certifierad.