Du behöver uppdatera din webbläsare för att sidan skall fungera optimalt

Grill

Grill

Grillprodukter med gravyr

Vi har ett stort utbud av grillprodukter med gravyr eller brodyr. Skapa personliga presenter till kocken och grillmästaren!

Visa:
Sortera efter:


Presenttips till kocken eller grillmästaren

En present med eget namn – eller annan text – är personligt och alltid uppskattat. Beroende på material kan text väljas i gravyr eller brodyr. 

Gravyr på trä

De grillprodukter som är tillverkade av trä beställs med valfri gravyr på träet. Vi utför lasergravyr vilket innebär att texten kommer bli i mörkbrun färg mot en ljus träyta. Ett mycket snyggt och elegant sätt att ”förvandla” en vanlig grillprodukt till en betydligt mer personlig och unik. 

 

Exempel på trädprodukter med gravyr:

Brodyr på tyg och skinn

På de grillprodukter som är tillverkade i tyg eller skinn används brodyr för att göra dem unika. På dessa produkter finns ofta flera olika designalternativ som kompletteras valfri text. 

Dessa färdiga motiv kan vara i ett par olika färger medan den egna texten broderas med en angiven färg. Se på produktbilderna för att se vilken färg som brodyren kommer att ske i samt vilka delar av motivet som egen text kan väljas på. 

FAQ

Kan produkten levereras i presentförpackning?

Flera av våra grillprodukter levereras i presentförpackning. Detta nämns i så fall i produkttexten. Kontakta oss vid ytterligare önskemål. 

Har ni även serveringsprodukter?

Ja, de grillprodukter som presenteras ovan är enbart de som kocken förväntas användas vid tillagning. Vi har även ett stort utbud av exempelvis ölglas, vinglas och skärbrädor som kan passa som present. 

Jag har en fråga – hur får jag kontakt med er?

Kontakta Medgravyr.se via chat på hemsidan (10 – 15 på vardagar) eller på info@medgravyr.se