Välkommen till medgravyr.se din presentsida på nätet

Grill

Grill

Grillprodukter med gravyr


Grillning är en av de mest populära utomhusaktiviteterna under sommarmånaderna och grillprodukter med personlig brodyr och gravyr är ett utmärkt sätt att skapa en unik och personlig touch på din grillning Att grilla innebär inte bara att laga mat utomhus, utan det är också en social händelse som samlar familj och vänner runt grillen.


Du kan välja mellan olika produkter som grillhandskar, förkläden, grillset, grillbestick och pizzakit, och sedan lägga till din egen personliga touch genom att brodyr eller gravyr.

Detta är inte bara ett fantastiskt sätt att skapa en personlig present till en vän eller familjemedlem, utan det är också en utmärkt idé för företag som vill ge bort unika och minnesvärda företagspresenter till sina anställda eller kunder.Oavsett om du grillar hemma i trädgården eller på en campingplats, så kommer en personlig brodyr eller gravyr på dina grillprodukter garanterat att göra din upplevelse ännu mer speciell och minnesvärd.

Skapa personliga presenter till kocken och grillmästaren!
Visa:
Sortera efter:


Presenttips till kocken eller grillmästaren

En present med eget namn – eller annan text – är personligt och alltid uppskattat. Beroende på material kan text väljas i gravyr eller brodyr. 

Gravyr på trä

De grillprodukter som är tillverkade av trä beställs med valfri gravyr på träet. Vi utför lasergravyr vilket innebär att texten kommer bli i mörkbrun färg mot en ljus träyta. Ett mycket snyggt och elegant sätt att ”förvandla” en vanlig grillprodukt till en betydligt mer personlig och unik. 

 

Exempel på trädprodukter med gravyr:

Brodyr på tyg och skinn

På de grillprodukter som är tillverkade i tyg eller skinn används brodyr för att göra dem unika. På dessa produkter finns ofta flera olika designalternativ som kompletteras valfri text. 

Dessa färdiga motiv kan vara i ett par olika färger medan den egna texten broderas med en angiven färg. Se på produktbilderna för att se vilken färg som brodyren kommer att ske i samt vilka delar av motivet som egen text kan väljas på. 

FAQ

Kan produkten levereras i presentförpackning?

Flera av våra grillprodukter levereras i presentförpackning. Detta nämns i så fall i produkttexten. Kontakta oss vid ytterligare önskemål. 

Har ni även serveringsprodukter?

Ja, de grillprodukter som presenteras ovan är enbart de som kocken förväntas användas vid tillagning. Vi har även ett stort utbud av exempelvis ölglas, vinglas och skärbrädor som kan passa som present. 

Jag har en fråga – hur får jag kontakt med er?

Kontakta Medgravyr.se via chat på hemsidan (9 – 15 på vardagar) eller på info@medgravyr.se