Välkommen till medgravyr.se din presentsida på nätet

Handdukar

Handdukar


Handduk med namn i brodyr 


Välkommen att köpa handdukar med eget namn, eller annan text, i brodyr. Vi har ett stort utbud med många olika färger, tre storlekar och brodyr i flera olika stilar.Visa:
Sortera efter:


Beställ handduk med eget namn

Som personlig födelsedagspresent, till dig själv, som gästhandduk eller varsin handduk till alla spelare i laget? Skapa handdukar med eget namn – eller annan text – och gör dem personliga.

Samtliga handdukar ovan beställs med valfri brodyr, vilket ingår i priset. Det vanligaste är att ett namn broderas men det är självklart upp till kunden att välja text. 

Handdukarna är tillverkade i 550 g frotté av kammad Fairtrade bomull. De tillverkas av kvalitetsmärket Lord Nelson. 

Välj namn, eller annan text. Namnet kommer att broderas centrerat och i nedre delen på handduken. 

Stort utbud av…

Storlekar
Handdukarna kan beställas i tre olika storlekar:
  • Liten Handduk – 70 x 50 cm – Passar för händer i badrummet
  • Duschhandduk – 70 x 130 cm – Passar för duschen
  • Badlakan – 90 x 150 cm – Ta med till stranden eller badhuset
 
Färger
Välj mellan nio olika färger - på de flesta modeller. Se bilder och produkter ovan. Färg på brodyrtråd är anpassat till färg på handduk. Önskas en kombination som inte presenteras på hemsidan – kontakta oss för individuella lösningar.
Textstilar
De två textstilar som namnet broderas med är ”Kursiv” eller ”Rak”. Oavsett val kan namnet skrivas på två rader. Nedan visas skillnaden i textstilerna. 
 Brodyren sker med upp till 20 tecken på varje rad. Brodyrytan är 20cm bred vilket innebär att om färre tecken väljs kommer dessa tecken bli större än om fullt antal tecken väljs. Vid varje produkt finns även en karta med textstilen presenterad. Där går det att se hur specifika bokstäver och tecken kommer att formas. 

Komplettera med…

Vi har ett flertal passande produkter, även de med valfri text, som kan ges bort tillsammans med den personliga handduken. Exempelvis kan följande passa bra:
Vattenflaska och Gympapåse- Med duschhandduk, vattenflaska och gympapåse är allt klart för träningspasset. Produkter som knappast tappas bort. 
Badrock – Ge ett kit med badrock, handduk och kanske badbomber? Möjligheten finns i alla fall till en spakänsla i hemmet.