Välkommen till medgravyr.se din presentsida på nätet

Knivar & Knivställ

Knivar & Knivställ

Knivar & Knivställ med personlig gravyr.

Hos medgravyr.se hittar du köksknivar från starka varumärken som bla. Global, Orrefors Jernverk och Mannerström.
Ge bort en kniv med din egen personliga hälsning ingraverad på knivbladet.
Här hittar du även knivställ både med personlig gravyr och utan gravyr. Ta hand om dina knivar. Diska dem för hand och lägg dem inte i besticklådan. Förvara dem i ett knivblock och ha dem alltid nära till hands.
Ett knivblock med personlig gravyr är en fin detalj i köket och är en utmärkt present till den som flyttar hemifrån eller tar examen av något slag. 

Visa:
Sortera efter:

En kniv för varje tillfälle - vi har ett brett utbud av knivar i sortimentet.

Ska du ge bort en kniv i present?

En globalkniv med gravyr är en riktigt bra present. Väldigt många svenska hushåll har en eller flera globalknivar hemma och då passar det extra bra att få tillskott med en kniv av samma märke.

Global är ett välkänt varumärke och kända för att ha riktigt bra knivar. Tillverkade i rostfritt stål, Cromova 18, och med kvalité som ger lite mer

En bra kökskniv är en investering som kan räcka livet ut.

Vill du lägga en billigare peng på presenten så är knivarna från Orrefors Jernverk ett bra alternativ. De håller bra kvalitet och är prisvärda.


Sköt om dina knivar.

Kniven kan bli din bästa vän i köket - om den är bra och sköts rätt. En kniv håller skärpan om du tar hand om den ordentligt. Skölj alltid kniven direkt efter att du använt den. Det är inte bra att lämna den odiskad. Torka den noga och förvara den i ett knivblock, på en magnetlist eller i en knivlåda. Det är inte bra att diska kniven i diskmaskin då maskindiskmedel gör kniven slö. Det kan även hända att kniven slås hårt mot andra föremål i diskmaskinen och det är då risk att knivens egg skadas.


Global

Redan 1985 designades den första globalkniven av det Japanska företaget Yoshikin. Global har en egen unik stålblandning,  Cromova 18, som deras knivar tillverkats av ända sedan starten. Ett fantastiskt stål, en suverän skärpa och en tidlös design gjorde Globals knivar omåttligt populära. Först tog proffskockarna kniven till sina hjärtan, sedan följde hemmakockarna efter.

Global är ett av Sveriges mest omtyckta knivmärken och företaget fortsätter att leverera nya, innovativa modeller av köksknivar.

Global har sedan många år tillbaka ett nära samarbete med Svenska kocklandslaget och Årets Kock. Detta stärker varumärket och gör Globalknivarna till en ännu mer uppskattad present.


Kockkniven G-2 är storsäljaren och baskniven i Globals sortiment. Testvinnare i SVT plus 2014.


Orrefors Jernverk

Till den som inte spenderar lika mycket tid i köket men ändå vill ha schyssta knivar. Finns i prisvärda 3-pack. Tillverkade av rostfitt stål och är billigare än globalknivar. Självklart kan du köpa orrefors jernverk knivar med personlig gravyr.


Mannerström

Prisvärda knivar med bra kvalitet som fungerar för alla tillfällen i köket. De populäraste modellerna ligger bra i handen och knivarna är tillverkade av rosfritt stål. Levereras i lyxiga presentförpackningar. Knivsetet med 11-delar är riktigt prisvärt.