Välkommen till medgravyr.se din presentsida på nätet

Mattermos

Mattermos

Med gravyr skapar du en personlig och unik mattermos. Gravyren är mycket snygg och hållbar. Perfekt till barnens utflykter i skolan – eller till vännen som älskar fjällvandring.


Visa:
Sortera efter:


Beställ mattermos med eget namn

Till förskolan, dagsutflykten eller fjällvandringen? En mattermos med eget namn i gravyr passar oavsett tillfälle. Snygg, funktionell och framförallt personlig. 

Våra mattermosar kommer från det kända köksproduktsmärket Sagaform. Till varje termos ingår även en vikbar metallsked som förvaras i locket fram till att maten ska serveras. 

Håll maten varm – eller kall

Ska maten hållas varm länge rekommenderas att hett vatten hälls i termosen och sedan byts ut till maten efter några minuter. På så vis värms väggarna upp och värmen bibehålls längre. Ska maten bara hållas varm ett par timmar behövs inte detta moment. 

Enligt Sagaform ska mattermosen hålla mat/dryck kall i upp till 24 timmar och varm i upp till 12 timmar. 

Välj gravyr på mattermosen

Det som skiljer våra produkter åt är vilken gravyr som kan väljas. Välj exempelvis att personens namn ska stå i rak text över hela sidan på mattermosen – eller att namnet graveras i en sköld. Utöver gravyr är det ingen skillnad på produkterna förutsatt att det är samma modell och märke. 

Komplettera med:

Ska mattermosen ges bort som present kan den kompletteras med:

Termosmugg med eget namn

Med mattermos och termosmugg kan både mat och dryck hållas varm under vandringen eller dagsutflykten. 

Fickkniv och multiverktyg

Mattermos är en produkt som används av många friluftsmänniskor. Med ett multiverktyg blir det även enklare att göra eld, ordna fiskeredskap eller sätta upp vindskyddet.