Du behöver uppdatera din webbläsare för att sidan skall fungera optimalt

Nyckelringar

Nyckelringar


Nyckelring med gravyr

Med en nyckelring med gravyr blir det enklare att hålla rätt på nyckelknippor och vad de olika nycklarna används till.

En uppskattad gåva till nybliven ägare av båt, bil eller fritidshus. Även en smart present till vännen som ofta förlägger sina nycklar. Visa:
Sortera efter:


Nyckelring med namn och text

Med en nyckelring med namn i gravyr kan du, eller en vän, lättare hålla rätt på nycklarna. En rolig och uppskattad present – eller praktisk lösning för att tydligt markera upp dess användningsområde.

Vi har mallar och modeller som passar perfekt till stora händelser i livet:


Tips

Identifiera nyckelns ägare

Välj inte en gravyr som anger ägarens fullständiga namn eller på annat sätt tydligt anger var nycklarna kan användas. Om de stjäls eller tappas bort ska det inte vara enkelt att veta var de går. Önskas namn i gravyr rekommenderas förnamn eller smeknamn. 

Maximal mängd gravyr

Våra olika produkter har olika många gravyrytor samt antal tecken som ryms. Vill du välja så mycket text som möjligt rekommenderas nyckelringen i format som ett bildäck. Den rymmer 70 tecken. Önskas inte något speciellt tema rekommenderas modellen med strap som har plats fyra gravyrytor och totalt 40 tecken. 


FAQ

Finns de i fler färger än som visas på bilden?

Flera modeller går att få i flera olika färger, däremot inte alla. Vid varje produktbeskrivning anges vilka färger som erbjuds, antal gravyrytor samt antal tecken som kan väljas. 


Vilken färg blir graverad text?

Det vanligaste är att texten ristas in i produkten och blir metallfärgad. 

Kan jag skicka direkt till mottagaren som fyller år?

Vill du skicka en beställningen direkt till någon annan än dig själv löser vi självklart detta. Du väljer annan mottagare i Klarna Checkout i samband med att du slutför beställningen.