Välkommen till medgravyr.se din presentsida på nätet

Snusdosor

Snusdosor

Snusdosor med gravyr  

Beställ snusdosor med personlig gravyr och snygga motiv på Medgravyr.se.
Snusdosorna är gjorda i aluminium och finns i olika färger och modeller.

Visa:
Sortera efter:


Beställ snusdosa med personlig gravyr


Skapa en personlig snusdosa som kan användas om och om igen. Våra dosor graveras med flera olika motiv och personlig text – till exempel ett namn eller ett smeknamn. Snusdosorna graveras med laser, vilket ger ett vitt / ljusgrått resultat.
Hur mycket text som kan graveras skiljer sig mellan olika modeller och även textstilen skiljer sig åt mellan dom olika produkterna. Information om motiv textmöjligheter finns att hitta under varje enskild produkt. 


Våra modeller

Vi erbjuder olika modeller av snusdosor, både med extra lock för utläggning av gamla prillor och utan extra lock. Alla modeller är gjorda av aluminium och finns att välja i olika färger. 
Dosorna är tillräckligt stora för att rymma botten av en vanlig köpt snusdosa och det är därmed enkelt att byta ut en som är slut till en ny utan krångel. Givetvis fungerar dom praktiska dosorna även utmärkt för hemmagjort snus. 

Luktfria och arombevarande 
Alla våra snusdosor är försedda med gummiringar mellan lock och botten. Det gör att snuset bevarar sin arom samtidigt som det gör dosan helt luktfri. Modellerna med förvaringslock är försedda med gummiring även på det extra locket.

Ge bort en snusdosa som present till någon du gillar, eller köp en snusdosa med gravyr som present till dig själv.