Du behöver uppdatera din webbläsare för att sidan skall fungera optimalt

Studentpresenter

Studentpresenter

Studentpresenter med namn via gravyr eller brodyr

Att välja en studentpresent kan vara en utmaning. Du vill ge något som är meningsfullt och minnesvärt, men samtidigt något som är praktiskt och användbart i det nya kapitlet av studentens liv. En av de mest populära idéerna för studentpresenter är personliga presenter med gravyr och brodyr.

Beställ minnesvärda studentpresenter med namn, datum eller annan valfri text. Med gravyr eller brodyr skapas ett hållbart minne från livets stora dag. De flesta produkter har färdiga mallar – du väljer därefter kompletterande text.


Visa:
Sortera efter:
Shotbricka med graverat namn Ej på lager


Personliga och minnesvärda studentpresenter

Studenten är slutet på något stort – och början på något ännu större. En stor händelse i livet som många minns tillbaka på med glädje. Många väljer därför att köpa studentpresenter som kan bevaras hela livet och som påminner om denna dag. Detta exempelvis med gravyr som anger datum, namn, klass eller skola. Några tips på vägen:

  • Gravyr med datum och dag
Välj exempelvis ett ölglas, halsband, eller knivset graverat med personens namn och datum. Det blir då både en personlig och minnesvärd gåva. 

  • Ett steg in i arbetslivet
Studenten är första steget ut till arbetslivet – eller fortsatta studier på högskola. Ett alternativ kan därför vara att ge en present som kan användas under nästa steg av livet. Kanske kan en termosmugg, dörrskylt eller weekendväska symbolisera personens nästa vägval.

  • Kung för en dag…

Väntar studieår på högskola med begränsad ekonomi? Låt i alla fall studenten få känna sig som en kung eller drottning för en dag. Passar det med en champagneskål full med is och en lyxig flaska bubbel?