Du behöver uppdatera din webbläsare för att sidan skall fungera optimalt

Termos

Termos


Termos med namn 

Ge bort en termos med eget namn graverat – en personlig gåva till vännen som uppskattar varm dryck när som helst, var som helst.  


Visa:
Sortera efter:


Köpa termos med gravyr

Vi erbjuder klassiska ståltermosar från svenska märket Vildmark. En lätt och kompakt termos som rymmer 0,5 liter och har  isolerad skruvkork. 

På samtliga modeller ingår lasergravyr på ena sidan vilket innebär att färgen etsas bort och den silverfärgade metallen kommer fram. 

Skillnader mellan olika modeller

Alla våra modeller har samma funktionalitet. Det som skiljer är därmed enbart dess utseende. Välj utifrån vilken gravyr som önskas:

  • Bara namn

Det vanligaste är att våra kunder väljer att gravera sitt namn – eller namnet på mottagaren av presenten. Med ett stort graverat namn på sidan av termosen behöver det aldrig vara någon tvekan om vems det är. 

  • Namn och design

De flesta av våra modeller har en färdig mall (design) varpå det sedan går att lägga till namn eller annan text. Ett enkelt sätt att få en proffsigt utseende. 

  • Mycket text

Önskar du plats för flera gravyrytor? Välj modellen som vi kallar för ”Världens bästa”. Den har fem ytor där valfri text kan graveras. Se exempel nedan. 

 


Håll värme – eller kyla

Enligt tillverkaren håller denna modell värmen i upp till 6 timmar och är kylbevarande i upp till 20 timmar. För att uppnå så lång värmehållande tid som möjligt kan hett vatten hällas i termosen 5 – 10 minuter innan den förväntas användas. Häll sedan ut vattnet och häll i önskad dryck. 

Komplettera med…

Vill du ge bort en termos med namn på – och komplettera med något annat matchande? Vi kan rekommendera…

Termosen håller drycken varm men det är betydligt godare att dricka ur en riktigt kaffemugg. Även dessa finns med olika gravyr och färger. 

Mattermos från Sagaform som håller maten varm i 12 timmar eller kall i 24 timmar.