Du behöver uppdatera din webbläsare för att sidan skall fungera optimalt

Whiskyglas

Whiskyglas

Ett riktigt whisky-fan dricker sin whisky ur ett speciellt glas.


Gör ditt whiskyglas ännu mer speciellt genom att få det graverat med mottagarens namn.

Gravyren ger detta redan fantastiska whiskyglas ett riktigt elegant utseende och blir ett fint minne för mottagaren.

Ge bort ett whiskyglas med gravyr som födelsedagspresent, fars dagspresent, 

eller till något annat speciellt tillfälle som kräver en speciell present!Visa:
Sortera efter:


Ett personligt whiskyglas med gravyr förhöjer upplevelsen

Att dricka whisky är för många en slags ritual. Ett personligt whiskyglas med gravyr kan få stunden att kännas extra trevlig och stämningsfull – speciellt när glaset kommer från någon som whiskydrickaren tycker om. 


Välja gravyr

Typsnitt, layout och antal egna tecken varierar beroende på vilket glas du väljer. Storlek på den egna texten varierar från motiv till motiv. Detaljerad information om storlek på texten och antal egna tecken du kan skriva in finns på respektive produktsida

 

 


Tumbler

Layouten på tumblerglasen kommer i en rad olika varianter. De glasen med skär i sig graveras spegelvänt på undersidan, så att texten blir läsbar ovanfrån. Glas som inte har några skär i sig har en mängd olika designval. 


Till exempel kan du beställa vårt mest populära motiv. Ett elegant och stilrent motiv i form av en sköld med två tecken samt två rader med text under skölden:
 


Eller ett motiv till den jaktintresserade:
 De olika whiskyglasen

På Medgravyr hittar du de populära och de välbekantatumblerglasen. 


  • Tumblerglas. Tumblerglasens form är karaktäristisk och välkänd för de allra flesta. Öppningen är bred vilket gör glaset mindre lämpat för den som gärna använder luktsinnet, men desto mer lämpat för den som vill dricka sin whisky med is.Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta oss via vår livechat eller e-post.  Chatten är aktiv dagtid när chat-ikonen visas i nedre högra hörnet.